Sidste 30 dages indtjening: 108.876,04 DKK

Jeg søger en samarbejdspartner

Fristen for at byde ind er d. 31/10-17

I anerkendelse af at jeg ikke ved alt, er det gået op for mig at jeg har brug for en samarbejdspartner, der ved alt om et stadigvæk udefineret emne. ”Udefineret emne – så ved han jo slet ikke hvad han leder efter” tænker du helt sikkert nu, og det kan jeg godt forstå, så lad mig forklare det lidt nærmere.

Uden at det skal handle alt for meget om mig, så har jeg gennem en årrække lært hvordan man laver hobbyviden om til penge! Det lyder sådan næsten for godt til at være sandt, men det er det ikke, se bare her.

Hvis du trykkede på linket, så fangede jeg med garanti din interesse. Det jeg leder efter er nemlig en, der har tid og lyst til at være partner i en indkomst med udgangspunkt i den viden du har!

Jeg er ikke tankelæser, faktisk langt fra, men jeg har en ide om at du sikkert ikke tror at din viden kan blive til penge, men det er forkert – eller i hvert fald et langt stykke hen af vejen. Ofte handler det bare om hvor mange penge den kan blive til.

Det koster dig ikke noget, faktisk har du slet ikke en krone at tabe. Det eneste du skal investere er tid, så bidrager jeg med den viden, der skal til for at det bliver en succes og så deler vi 50 – 50.

Mine krav til dig:

Det kan du forvente af mig:

Som udgangspunkt er ingen nicher for dumme til at man kan tjene penge på dem, det er bare ikke alle nicher der er nok penge i til, at det giver mening vi skal dele dem. Sidder du med en viden indenfor en niche og matcher du ovenstående, så tøv ikke med at gribe chancen, jeg skal nok undersøge om der er penge nok i nichen til, at vi skal gå efter den sammen.

Det fedeste kunne være, hvis du optager dig selv på en video hvor du beskriver din interesse, og sammen med den skriver en par linjer om dig selv og din familie og arbejdes situation. Hvis du ikke i første omgang ønsker at sende en video afsted, så beskriv det med ord i en tekst til mig.

Jeg starter kun 1 partnerskab op!

Telefon: 23823805 (Hvis du har spørgsmål - jeg tager ikke telefonen i arbejdstiden, men jeg ringer tilbage når jeg har fri)

Email: kontakt@timpetersson.dk (Her sender du mig info om din interesse, eller spørgsmål)